Nye spørgsmål til Mette Frederiksen om førtidspension og fleksjob

Her er en række nye spørgsmål til Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen om regeringens forslag til reform af førtidspension og fleksjob. Vi har modtaget et væld af spørgsmål fra fleksjobber, førtidspensionister og mange andre mennesker, der er engagerer sig i denne sag. Det har været en stor hjælp, og vi siger tusind tak, til alle der har bidraget. Hvad angår de fremsendte spørgsmål, så har vi prioriteret spørgsmål, som man ikke allerede kan finde svarene på i regeringens oplæg. Vi har bedt om, at nogle af svarene afgives allerede inden vi møder Mette Frederiksen i det åbne samråd vi har indkaldt til, og som afholdes d. 28. marts.

Bilag Størrelse
Nye spørgsmål til Mette Frederiksen om førtidspension og fleksjob.pdf 83.67 kB