Indlæg

Nedenfor kan du finde links til de artikler, taler, læserindlæg og andre bidrag jeg er kommet med inden for den sidste tid. Det bliver lidt blandet gods, noget er skrevet som faglig tillidsmand, andet som folketingskandidat eller blot som den jeg også er: Politisk og fagligt aktiv i 40 år, med alle de erfaringer, det har kastet af sig. Men der skulle jo gerne være en sammenhæng! Hvis du har kommentarer, så skriv til brygfinn@mail.dk

Job og uddannelsesgaranti
Læserbrev til 3F fagbladet om job og uddannelsesgaranti til de ledige. Læs her

Du har skuffet mig, Bettina Heltberg
Læserbrev til Politiken, hvor jeg undrer mig over at Bettina Heltberg overvejer at stemme på De Radikale. Læs her

Læserbrev om bestilleransvar
Et læserbrev til Politiken om Enhedslistens forslag om bestilleransvar. Læs her 

Enhedslisten klar med sikkerhedsnet
Læserbrev til Information med svar til 3F gruppeformand Jan Villadsen, der efterlyste et sikkerhedsnet til de ledige. Læs her

Erfaringerne fra CSC-konflikten
I Dagbladet Arbejderen har der sommeren over kørt en debat om erfaringerne fra de 4 mdr. lange konflikt. Jeg har også haft et indlæg om, hvorfor det var en nødvendig konflikt. Læs her 

Tale for CSC ansatte d. 4. april 2011
Den 4. april var der blokade foran CSC. Her var jeg inviteret til at holde en tale for de konfliktende IT-folk. Læs her