Vend kajakken, Mette!

Pressemeddelelse udsendt 1. juni 2012

Protesterne mod fleksjobreformen vokser i fagbevægelsen. Enhedslistens socialordfører Finn Sørensen opfordrer Mette Frederiksen til at lytte til græsrødderne, og stoppe forhandlingerne med Venstre: – “Det er på tide at vende kajakken, og komme hjem til Enhedslisten, så laver vi en god reform sammen” – siger Finn Sørensen.

Finn Sørensen siger:

Det må da gøre indtryk på en beskæftigelsesminister, når en meget bred kreds af fagforeninger fra deres møde i Horsens d. 1. juni tager afstand fra reformforslaget.

Tag nu og lyt til græsrødderne, Mette Frederiksen! Eller vil du hellere lade dig trække rundt i manegen af Venstre, der kun er ude på at forringe vilkårene endnu mere for de udsatte grupper?

Det er på tide at vende kajakken, Mette, og komme hjem til Enhedslisten! Lad os forhandle en reform, hvor vi sikrer et værdigt liv og en tryg økonomi for mennesker med psykiske sygdomme og handicap, og en reform hvor vi skaffer jobs til de mange ledige fleksjobbere.

Finn Sørensen
Socialordfører
Enhedslisten
33 37 50 14
Finn.s@ft.dk

Læs udtalelsen fra fagforeningernes møde i Horsens d. 1. juni 2012 her

Se den opdaterede liste over fagforeninger der protesterer mod reformforslaget her

Der er også faglige talere, bl. a. Dennis Kristensen, FOA, Henning Pedersen BUPL og Anders Olesen, Byggefagenes Samvirke, på demonstrationen d. 4. juni. Læs mere her