Forlig om højtuddannet arbejdskraft en hån mod arbejdsløse og syge

Så har regeringen og SF endnu engang lavet forlig med højrefløjen om store skattelettelser til de højtlønnede – denne gang til udenlandske eksperter. Det er en hån mod de tusindvis af arbejdsløse og syge, der i disse år må se deres indtægt drastisk beskåret. Det er i orden at gøre det nemmere for virksomhederne at rekruttere højt uddannet arbejdskraft i situationer hvor der virkelig er mangel på eksperter. Men det er helt ude i hampen at lokke dem hertil med voldsomme skattelettelser. Sammen med Enhedslisten kunne de have fået et solidarisk forlig, der lettede adgangen for de nødvendige eksperter, og samtidig sikrede lige vilkår for dansk og udenlandsk arbejdskraft. Men vi blev ikke engang inviteret med til bordet. Det er da bare dumt af en regering, der ellers siger den vil sikre at udenlandske arbejdere er her i landet på lige vilkår med os andre. Læs om forliget her