Hjem

Folketingskandidat - derfor!

Finn Sørensen: "Jeg stiller op til Folketinget for at sikre bedre vilkår for almindelige lønarbejdere og fattige og udsatte mennesker. Der er råd til velfærd, hvis de store virksomheder og de rige betaler mere til fællesskabet!"  Læs mere

Min opsang til folket!

Opsang til folket fra Allinge Bibliotek folkemøde 2017

Kære folk!

Er I klar til en opsang?

Egentlig har I ikke fortjent den. Det er jo jer, der holder Danmark kørende.

Det er jer, der sørger for at vi har tøj på kroppen, mad på bordet, tag over hovedet.

Det er jer der passer vores børn, lærer dem noget i skolen, lapper os sammen når vi kommer til skade, og tørrer os bag i, når vi ikke selv kan.

Det er kort sagt jer, der bygger vores land, det er ikke politikerne, det er ikke aktionærerne.

Kommuneaftale: Udhuling af velfærden fortsætter

Enhedslisten stemmer imod, når den netop indgåede kommuneaftale skal udmøntes i folketingets finansudvalg. Partiet mener, at den fører til en yderligere udhuling af servicen til borgerne og kritiserer DF og Socialdemokratiet for at love at stemme for aftalen i folketingets finansudvalg.

Enhedslistens kommunalordfører Finn Sørensen siger:

1. maj 2017: Ny regering, ny politik

Her er min 1. maj tale 2017. Krisen er ovre, siger de. Men kun for de 10 %. De fleste mener, vi skal have en ny regering. Men vi skal også have en ny politik.  

Hård straf og kædeansvar til virksomheder der misbruger illegal arbejdskraft

Enhedslisten vil forsøge at samle en række partier om kædeansvar og hårde straffe til virksomheder, der bruger underleverandører som ansætter illegal arbejdskraft.

Billig sminke på grim spareøvelse

Forligspartierne bag reformen af førtidspension og fleksjob er kommet med et udspil om bedre ressourceforløb. Det er bare billig sminke på en grim spareøvelse. Loven skal ændres, hvis man vil sikre syge borgere en værdig behandling. Men det har S og SF opgivet, de har bøjet sig for Venstres veto. Her er min pressemeddelelse.